Winterbanden

WINTERBANDEN GRONINGEN

Bent u op zoek naar winterbanden in Groningen? Dan bent u bij Bandentrend Groningen aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad aan nieuwe winterbanden en gebruikte winterbanden met een hoog profiel. Winterbanden zijn erg geschikt voor temperaturen onder de 7 graden. Ook zijn winterbanden geschikt bij sneeuw, ijzel of hevige regen. 15 tot en met 22 inch met minimaal 6mm profiel (bel voor de voorraad of prijzen).

Naast nieuwe winterbanden hebben wij ook gebruikte winterbanden.
Al onze banden zijn A-merk, bespaar met gebruikte winterbanden tot wel 70% ten opzichte van nieuw.

 

Winterbanden met velgen Groningen

Naast losse winterbanden verkopen wij ook winterbanden met velgen. Winterbanden met stalen velgen zijn ideaal geschikt voor de herfst en de winter. Een voordeel van stalen velgen is dat ze minder onderhoud nodig hebben ten opzichte van licht metalen velgen. Ook kunnen banden met velgen een stuk beter tegen verkeersincidenten. Ze zijn beter beschermd tegen een stootje.

 

Voordelen van winterbanden

Het profiel van een winterband is compleet anders ten opzichte van een zomerband. Een winterband heeft bijvoorbeeld afvoerkanalen naar de zijkant van de band, dit om grotere hoeveelheden water en sneeuw te kunnen verwerken. Overigens zorgt dit profiel ook voor betere grip in de sneeuw of bij hevige regenval.

 

Bandentrend Groningen

De banden- en velgenspecialist van Nederland! Bij ons vindt u de meest recente modellen velgen en banden tegen de scherpste prijzen. Heeft u al een set velgen, maar wilt u toch andere, grotere of mooiere velgen? kom dan bij ons langs.

 

Waarom winterbanden kopen bij Bandentrend Groningen?

 Uw 5 sterren bandenservice
 Nergens voordeliger
 Grootste keuze lichtmetalen velgen in Noord-Nederland
 Meer dan 1000 modellen
 Ruime voorraad winterbanden
 Ook (super) brede banden
 Snelle service – Klaar terwijl u wacht!
 Gratis montage
 Gratis balanceren
 Gratis ventiel
 Wij leveren alleen 1e klas banden

 

Meer informatie over winterbanden?

Wilt u meer informatie over winterbanden voor uw auto? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 050-541 7532 of stuur een mail naar info@bandentrendgroningen.nl.
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00 uur
En zaterdag van 9:00 – 16:00 uur.

U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de zaak. Het adres is Ulgersmaweg 23 in Groningen.

 

Bekijk ook: