Lichtmetalen Velgen

LICHTMETALEN VELGEN

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen geven uw auto een mooiere uitstraling. Lichtmetalen velgen glimmen meer dan andere velgen en zijn meestal gemaakt van silicium en aluminium. Lichtmetalen velgen worden ook wel sportvelgen worden genoemd, omdat de auto een veel sportiever uitstraling krijgt.

Lichtmetalen velgen zeer gewild

Doordat lichtmetalen velgen zijn gemaakt van lichte materialen bespaart u op uw brandstof. Dit mag ook wel, omdat de lichtmetalen velgen iets duurder zijn dan de andere soorten velgen. Lichtmetalen velgen zijn zeer gewild, pas daarom op voor diefstal. Het is aan te raden om slotbouten te monteren om de velgen te beveiligen. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Lichtmetalen velgen voor personen auto´s

Bij ons vindt u een ruim een overzicht van lichtmetalen velgen in alle maten en modellen voor personenauto’s. Bekijkt u onze gallery om een impressie te krijgen. Voor wie het lastig vindt om alleen naar (licht)metalen of aluminium velgen te kijken en ze graag in combinatie met een auto ziet, kan gebruik maken van onze virtuele montage om te kijken hoe lichtmetalen velgen onder uw auto staan. Selecteer het merk, model en kleur van uw auto en bekijk welke velgen er het beste onder passen.

Lichtmetalen velgen kopen Groningen

Bandentrend Groningen vindt u aan de Ulgersmaweg 23 in Groningen. De Lichtmetalen Velgen specialist met de scherpste prijzen in de provincie Groningen. Wij zijn niet alleen de goedkoopste Lichtmetalen velgen specialist in Groningen, maar leveren ook de beste service! Bandentrend Groningen is al jarenlang een begrip in Groningen.

Waarom Bandentrend Groningen?

✓ Uw 5 sterren bandenservice

✓ Nergens voordeliger

✓ Grootste keuze lichtmetalen velgen in Noord-Nederland

✓ Meer dan 1000 modellen

✓ Ook (super) brede banden

✓ Snelle service – Klaar terwijl u wacht!

✓ Gratis montage

✓ Gratis balanceren

✓ Gratis ventiel

✓ Wij leveren alleen 1e klas banden

Bekijk ook eens:

Aanbiedingen
Aanbod winterbanden
Contactpagina